Адреса:

ПАП Охрид
Стив Наумов бб
6000, Охрид,
Р. Македонија


Тел и факс:
+389 46 265 771
+389 46 265 615

 
 
 Ø РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА
Компанијата во текот на своето работење има соработувано со многу реномирани компании, кои го потврдуваат квалитетот со кој располага компанијата.
Некои од нашите клиенти се
:

БАНКИ:

 1. Охридска Банка Societe Generale Group - целосно рекламно ребрендирање

 2. NLB Тутунска Банка - целосно рекламно ребрендирање, електронски курсни листи во сите градови во Македонија

 3. Комерцијална Банка а.д. - светлосни реклами, тотеми со дигитални часовници во сите градови во Македонија, електронска курсна листа

 4. ПроКредит Банка - тотеми, светлосни реклами

 5. Шпаркасе а.д. - тотеми, светлосни реклами

 6. ИК Банка - светлосни реклами

 7. Капитал Банка - електронски курсни листи

КОМПАНИИ:

 1. ТАВ ТЕПЕ АКФЕН брендирање на  Аеродром Александар Велики Скопје и Аеродром Св.Апостол Павле Охрид

 2. ГРАД Скопје – унифицирани ознаки за такси возила

 3. Државна лотарија на Македонија

 4. Фонд на Холокаустот на Евреите од Македонија

 5. OHE комплет ребрендирање

 6. Државен Униврзитет Гоце Делчев Штип

 7. Универзитет за Информатички науки и технологии Св.Апостол Павле Охрид

 8. МЕПСО АД Скопје

 9. Сокотаб Охрид

 10. Триглав Осигурување

 11. ЕВН Македонија - рекламна ознака на влез и кров од Управна зграда Скопјe

 12. КД фондови

 13. Окта рафинерија за нафта Скопје

 14. Свисслион Скопје

 15. ЈЗО Св.Еразмо Охрид

 16. Унија Финансиска Скопје

 17. Авио Турс Скопје

 18. Хемомак Пестициди Велес

 19. Бернарда Охрид

 20. Мотоцентар Скопје

 21. ПСУ Петта приватна Гимназија Струга

 22. ОнНет Скопје

 23. Илирика Инвестментс Скопје

 24. Сигал УНИКА

 25. Транспорт НОВА

 26. Центар за правни совети АЛАК Скопје

 27. Поликлиника Маџаров

 28. Коста Абраш Охрид

 29. Агенција за промоција и поддршка на туризмот на Р.Македонија

 30. МАПРЕХ Скопје

 31. ПЗУ Хефро медика

 32. Хримекс Струга

 33. Семафор комерц

 34. ТД Момо ДС

 35. ТНТ компани

 36. Ник Системи Скопје

 37. Крин производство

 38. Македонски Телекомуникации а.д. - светлосни реклами во сите градови во Македонија

 39. Кјуби Осигурување Македонија а.д. - светлосни реклами во сите градови во Македонија, електронски дисплеи на дирекција Скопје, на филијалите во Велес и Битола, на аеродромите во Скопје и Охрид, тотем со дигитални часовници

 40. Општина Кисела Вода Скопје - светлосна реклама, тотем со дигитални часовници

 41. Канал 5 телевизија- дигитални часовници

 42. Канал 77 3Д светлосна реклама Штип

 43. Винчини Виница

 44. AMСМ Битола - дигитален часовник

 45. бензиска пумпа Брако Велес - комплетно светлосно обележување

 46. ЈП Службен весник на Р.Македонија Скопје

 47. Економско Биро БС Скопје

 48. Мобимак Охрид

 49. Опел Старт

 50. ЕМО Охрид

 51. МегаСеф (АЛ СТО) Охрид

 52. Жито Лукс

 53. ЈП Водовод Охрид

 54. Конти Хидропласт Гевгелија

 55. Магнолија Жито Битола

 56. Дијос Струмица

 57. Логинг Електроник Скопје

 58. галерија Букефал Скопје

 59. Ин Брокер Скопје

 60. Дијадема Гевгелија

 61. Бовекс Богданци

 62. Елит Куманово

 63. Хелматекс а.д. Струмица

 64. Мактрикс Охрид

 65. Панорама Меџик Охрид

 66. Дисконт Стејт Охрид, Струга, Скопје

 67. Андрос Охрид

 68. Бисер Импорт Охрид

 69. Видео Инженеринг Охрид

 70. ПВЦ Столарија Скопје

 71. Гумно Комерц Охрид, Скопје

 72. Еврос Комерц Куманово

 73. Југоопрема Инженеринг Скопје

 74. кафе ДУТИ Делогожда, Струга

 75. Макошпед

 76. Жито леб комерц, Охрид

 77. Македонска беза, Скопје

 78. Сенсор Скопје

 79. МЗТ Хепос, Скопје

 80. ПЗУ Нузи медика, Центар Жупа

 81. Авто мото друштво, Охрид

 82. ВИП оператор

 83. Македонски шуми, Скопје, Кичево, Демир Хисар

 84. бутик БИ ЈУ Охрид

 85. вила Бела Охрид

 86. аптека Кавај Охрид

 87. аптека Биолек

 88. Јонгис

 89. Гал Хеминг

 90. Стеки Охрид

 91. Тим инженеринг Кичево

 92. Сидерос Охрид

 93. Зоки Рол Скопје

 94. ПН метал Охрид

 95. ЈП Билјанини извори Охрид

 96. Туристичка агенција Вис пој Охрид

 97. Ел Елбасан Албанија

 98. ЦСНО Здравко Чочковски Дебар

 99. Сигал Уника

 100. ТД Лик Струга

 101. Ролопласт Охрид

 102. Светкат комерц

 103. ВИП плус Охрид

 104. Декор Александрија Охрид

 105. Нотар Тана Топалоска

 106. Кнауф Радика

 107. ДАСС инженеринг

 108. Проминг дооел

 109. Техноскоп алати Скопје

 110. Општина Карпош

 111. ПСУ Јахија Кемал

 112. Иво маг трејд Охрид

 113. Нотар Верџинија Бајта

 114. Ками дооел Охрид

 115. Инсиг осигурување

 116. Експо медиа Скопје

 117. аптека Пуника Гевгелија

 118. аптека Биофарм Гевгелија

 119. аптека Фармација плус Гевгелија

 120. аптека Жива фарм Велес

 121. аптека Оксиген Скопје

 122. Канал 16 Ресен

 123. Киро Дандаро Битола

 124. Делукс 777 Битола

 125. ТеТе пласт Скопје

ХОТЕЛИ, МОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ:

 1. хотел Континентал Скопје - светлосни реклами

 2. хотел Стоун Бриџ Скопје - електронска курсна листа

 3. хотел Белведере Охрид - светлосни реклами

 4. хотел Инекс Горица Охрид - светлосни реклами

 5. хотел Метропол Охрид - електронска курсна листа

 6. хотел Сириус Струмица  - светлосна реклама

 7. хотел Гранит Охрид - светлосни реклами, дигитален часовник

 8. хотел Дрим Струга - светлосни реклами

 9. хотел Београд Струга - светлосни реклами

 10. хотел Славија Спектар - светлосни реклами

 11. хотел Ривиера Охрид - светлосна реклама, тотем

 12. хотел Ројал Струга - тотем со дигитален часовник

 13. хотел Унион Кичево - светлосни реклами

 14. хотел Тино Јуниор Охрид - светлосни реклами

 15. хотел Александрија - светлосни реклами

 16. мотел Ловец Охрид - светлосни реклами

 17. ресторан Ексклузив Скопје - светлосна реклама

 18. ресторан Св. Стефан Охрид - светлосни реклами

 19. ресторан Белведере Охрид - светлосни реклами

 20. ресторан Стара Градска Куќа Скопје - светлосни реклами

СПОРТСКИ САЛИ:

 1. спортска сала "Јане Сандански" Скопје - спортски семафор

 2. спортска сала "Младост" Битола - спортски семафор

 3. спортска сала Гевгелија - спортски семафор

 4. спортска сала "Билјанини Извори" Охрид - спортски семафор

 5. Спортски центар "Форца"

 6. Спортска сала Карпош

 7. Спортска сала Велес

УЧИЛИШТА:

 1. АСУЦ "Боро Петрушевски" Скопје - електронско училишно ѕвоно, дигитални часовници

 2. СОУ "Нико Нестор" Струга - електронско училишно ѕвоно

 3. УСО "Св. Климент Охридски" Охрид - електронско училишно ѕвоно

 4. ДУТУ "Ванчо Питошески" Охрид - електронско училишно ѕвоно

 5. ДСЕУ "Васил Антевски - Дрен" Скопје - електронско училишно ѕвоно

 6. ДСЕУ "8 Септември" Тетово - електронско училишно ѕвоно

 7. СОУ Гимназија "Д-р Ибрахим Темо" Струга - електронско училишно ѕвоно

 

 
 
 

2006 © Copyright ПАП - Охрид. Сите права се задржани. Овој материјал не смее да се издава, емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола од ПАП