Адреса:

ПАП Охрид
Стив Наумов бб
6000, Охрид,
Р. Македонија


Тел и факс:
+389 46 265 771
+389 46 265 615


 

 
 
Ø ПРОИЗВОДИ
СЕКАКВИ ВИДОВИ НА СВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ
  • Светлосни реклами во разни изведби изработени од алуминиум, плексиглас, PVC фолија
  • Светлосни реклами со индиректно светло
  • Светлосни реклами со кант-светло
  • Светлосни реклами со дуван неон
  • Светлосни реклами со LED диоди
  • Реклами изработени од инокс
  • Тотеми


    Галерија на фотографии за некои видови на светлосни реклами

ДИГИТАЛНИ ЧАСОВНИЦИ
ПЕЧАТЕЊЕ НА РАЗНИ ВИДОВИ МАТЕРИЈАЛИ
СИСТЕМИ ЗА ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО ОБЕЛЕЖУВАЊЕ
ЕЛЕКТРОНСКИ КУРСНИ ЛИСТИ
ЕЛЕКТРОНСКИ СПОРТСКИ СЕМАФОРИ
ЕЛЕКТРОНСКИ ТАБЛИ ЗА ПРИКАЗ НА РАЗМЕНА НА ИГРАЧИ - ДОПОЛНИТЕЛНО ВРЕМЕ ВО ФУДБАЛ
ЕЛЕКТРОНСКИ УЧИЛИШНИ ЅВОНА
Електронското звоно е автоматика за звонење во училиштe со следните индикации:
ЕЛЕКТРОНСКИ ДИСПЛЕИ
 
 
 
 

2006 © Copyright ПАП - Охрид. Сите права се задржани. Овој материјал не смее да се издава, емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола од ПАП