Адреса:

ПАП Охрид
Стив Наумов бб
6000, Охрид,
Р. Македонија


Тел и факс:
+389 46 265 771
+389 46 265 615


 

 
 
 Ø УСЛУГИ
WaterJet - сечење со воден млаз под притисок
Машината за сечење со воден млаз под притисок (waterjet) овозможува сечење на разни видови материјали до 300 mm: челик, мермер, керамика, стакло, алуминиум, прохром ...

Ласерско сечење
Машината за ласерско сечење на материјали до 10 mm: инокс, лим, плексиглас ...
CNC машина
Гравирање, сечење ...
 
 
 

2006 © Copyright ПАП - Охрид. Сите права се задржани. Овој материјал не смее да се издава, емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола од ПАП